Efter förlusten mot Östersunds FK under söndagen blickar nu IF Elfsborg och Alexander Bernhardsson fram mot onsdagens toppmöte med Malmö FF.
– Vi vet våra styrkor och vad vi är bra på, säger Bernhardsson.

Det blev en tung eftermiddag uppe i Östersund för IF Elfsborg i den senaste omgången, där hemmalaget till slut vann matchen med 3–1.

– Det är svårt att säga exakt vad som inte ville sig. Vi kände att vi hade en del otur, de satte sina lägen och vi satte inte våra. Vi gör en okej match ändå men bollarna gick inte in för oss, summerar Alexander Bernhardsson och fortsätter:

– Vi vet våra styrkor, vi vet vad vi är bra på. Vi fick till det mot Östersund också, vi spelar bra fotboll, skapar bra chanser och är skickliga i vårt spel. Har vi lite mer tur gör vi tre mål. Men sådan är fotbollen ibland. Det är bara att ta nya tag och fortsätta med samma sak.

Redan under onsdagen får man chans till revansch när regerande mästaren Malmö FF kommer på besök till Borås Arena.

– Det blir en rolig match. Ett bra lag vi möter och vi får försöka göra våra grunder, fokusera på vårt spel och inte tänka allt för mycket på hur de spelar. Vi vet vad vi är bra på, och det ska vi göra med 100 procent fokus. Då vet vi att vi är riktigt bra.

Alexander Bernhardsson har på senare tid fått chansen från start i allt fler matcher, och har likaså bidragit med poäng på planen. Han känner sig i gott slag inför MFF-mötet.

– Jag känner väl att min egen form speglar lagets form. Vi alla är 100 procent fokuserade på vårt uppdrag, gör jobbet tillsammans och alla lägger in sina kvalitéer i vårt spel. Det är otroligt kul att spela med det här laget och också kul att nu även ha fått göra lite poäng. Det är bara att fortsätta på samma spår och det gäller oss alla.

IF Elfsborg–Malmö FF har avsparkstid klockan 19.00 under onsdagskvällen.