Inför kvällens match mot Malmö FF på Borås Arena är en av IF Elfsborgs huvudpartners RO-Gruppen matchvärdar.

RO-Gruppen är ett byggföretag inom entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggnation och butiksetablering med huvudkontor i Borås. Till kvällens match har RO-Gruppen bjudit in 130 medarbetare, kunder och samarbetspartners för att äta mat och ladda inför matchen tillsammans.

Hur tror ni matchen slutar?

– Vi tror det blir en tuff match men att Elfsborg vinner.

Varför ni stödjer IF Elfsborg?

– ​RO-Gruppen har i många år arbetat utifrån visionen ”Vi vill bygga en bättre värld”. Visionen syftar på mer än bara byggnationer utan handlar också om samhällsnytta och socialt ansvar som gör skillnad. Steget därifrån är inte långt till IF Elfsborgs ”Vi Tillsammans”, som är namnet på föreningens samhällsengagemang. I Vi Tillsammans samarbetar de med skolor, organisationer och företag för att skapa ett bättre samhälle där fler känner sig inkluderade.

– Vi är både glada och stolta över samarbetet med IF Elfsborg. Gemensamt har vi en stark vilja att skapa ett bättre samhälle både på och utanför våra egna arenor. Föreningsliv och idrott bidrar till mångfald, sysselsättning och kamratskap och det vill vi vara med och stödja. Elfsborg är mycket mer än bara ett lag i Allsvenskan; deras satsningar på damlag och flera ungdomsaktiviteter visar på en ljus framtid, säger Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen.

Berätta kort om er verksamhet?

-Vi har sedan starten 1982 gått från att vara ett mindre familjeföretag i Borås till att bli en nationellt etablerad byggpartner med 160 medarbetare och 1,3 miljarder i omsättning. Vi utför alla slags entreprenader inklusive byggservice och har också specialiserat oss på butiks- och konceptbyggnationer. Med kontor i Borås, Göteborg och Stockholm tar vi oss an byggprojekt över hela Sverige.

Framtiden är under uppbyggnad. Vi antar utmaningen!

Läs mer om RO-Gruppen