IF Elfsborg tar under söndagen emot IK Sirius hemma på Borås Arena. Då vill mittfältsmotorn Frederik Holst ta tre nya poäng.
– Det kommer krävas att vi ger 110 procent, säger han.

Di Gule kommer till söndagens match mot IK Sirius med en skön seger borta mot Djurgårdens IF i bagaget. Där vann man med hela 3–0 och imponerade stort i spelet. Frederik Holst ser tillbaka på matchen som en riktig fullträff.

– Det var en rolig match mot Djurgården. En skön atmosfär och skönt att välförtjänt ta med tre poäng hem till Borås. Vi spelade supersmart hela matchen, var bra defensivt och sedan hade vi omställningar på en riktigt hög nivå, säger Holst.

Segern firades, men därefter riktades fokuset omgående mot det som nu väntar under söndagseftermiddagen; IK Sirius hemma på Borås Arena.

– Vi har sju matcher kvar att spela och vi går för att vinna var och en av dessa. Men det kommer att krävas att vi gör det vi ska göra, spelar vårt spel och alltid ger 110 procent. Vi behöver jobba så vi gjorde mot Djurgården senast.

Han avslutar:

– Jag ser fram emot matchen och vill ta tre poäng.

IF Elfsborg–IK Sirius sparkas igång klockan 15.00