Per Frick har längtat efter lördagens match: ”Bara positiva känslor”

Publicerad: 2021-11-06 07:00, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Under lördagen tar IF Elfsborg emot Varbergs BoIS hemma på Borås Arena. Trots förlust senast är det gott mod i truppen och man är redo för en ny fajt på hemmaplan.
– Man har känt en revanschlusta, säger Per Frick.

IF Elfsborg föll i den förra omgången borta mot IFK Norrköping. Gästande IFE ledde vid två tillfällen – men en tidig utvisning gjorde att man spelade stora delar av matchen med tio spelare.

– Jag tycker att vi gör en bra match. Det känns som att vi vet ungefär att vi vet vad vi ska ställas mot, och att det sedan också blir så. Vi sårar dem med omställningar och tar ledningen två gånger om, sedan efter allt som händer så står vi upp bra stora delar av matchen. Vi krigar för det hela vägen in. Jag är stolt över det jobbet vi lägger ned och den offerviljan som vi visar, säger Per Frick och fortsätter:

– Till slut är det tuffa sista tio minuter som avgör, men det är inte långt ifrån att vi kunde kriga in det hela vägen. Som helhet en stark insats från oss. Det är aldrig kul att förlora, men desto skönare såklart när man har lite positivt att ta med sig. Att vi inte viker ned oss är väldigt bra.

Under lördagen är det dags igen när Varbergs BoIS kommer på besök till Borås Arena.

– Man har känt ett sug för att spela match ända sedan den förra. Det har varit en revanschlusta att man villl spela igen. Vi vet att det blir ytterligare en rejäl fajt imorgon. De kommer inte vika sig någonting, så det gäller att gå in med den inställningen som vi visat den senaste tiden.

Matchen mot Varberg är en del av allsvenskans 27:e omgång och är den näst sista hemmamatchen för säsongen.

– Väldigt kul att vara tillbaka på Borås Arena igen. Det är bara positiva känslor, och det ska bli kul att spela match igen, avslutar Frick.

IF Elfsborg–Varbergs BoIS sparkas igång klockan 15.00 under lördagseftermiddagen.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer