Möjlighet att följa medlemsmötet digitalt

Publicerad: 2021-11-22 15:22, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Vi ser gärna att du som medlem följer kommande medlemsmöte på plats i Borås Kongress den 13 december men är det så att du befinner dig på annan ort eller av någon annan anledning inte kan närvara på plats kommer mötet även att sändas digitalt.

En inbjudan har tidigare skickats ut. (Läs mer här)

Datum: 13 december (måndag)
Plats: Borås Kongress (Akademiplatsen 2)
Tid: 18:00 – ca 20:00 (fika från 17:00)

Inte möjlighet att vara på plats? – var med digitalt!
Vi ser gärna att du är på plats på medlemsmötet men har du inte den möjligheten går det bra att följa mötet digitalt. På mötesdagen den 13 december kommer IF Elfsborg via e-post att skicka ut länk till livesändningen till samtliga medlemmar. Eventuella frågor och synpunkter går endast att ställa på plats. Den digitala sändningen startar 17:55

Har du frågor?
 Kontakta [email protected]

Kommande Årsmöte
IF Elfsborgs årsmöte är planerat till den 9 mars 2022

Huvudpartners Officiella sportleverantörer