Snart lanserar vi Årskort 2022!

Publicerad: 2021-11-23 13:59, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Den 26 november är det dags – då släpper vi Årskort 2022! Följ med på resan mot ett ännu större och starkare IF Elfsborg genom att köpa Årskort 2022!

Sammanfattning av Årskort 2022

Snabbhetspremier för dig som köper innan 31 december

Du som årskortsinnehavare betyder mycket för IF Elfsborg, och som ett extra tack till alla trogna Elfsborgare som köper eller förnyar sitt årskort innan årsskiftet gäller följande.

När du beställer ditt årskort innan 31 december 2021 får du i samband med köpet möjligheten att göra två tillval:

  1. Du kan köpa matchtröjan 2022 för endast 300 kr ( pris 599 kr).
  2. Du kan beställa vår unika box med ditt fysiska årskort. (Det kommer även finnas tillfälle att hämta ut din box innan jul.)

Framtidskortet – för unga Elfsborgare

Framtidskortet är en särskild satsning för att premiera ungdomar, och innebär en chans för yngre supportrar att få uppleva stämningen och gemenskapen på Elfsborgsläktaren till ett förmånligt pris. Nytt för i år är att vi sänker åldersgränsen från 12 till 7 år för framtidskortet. Till säsongen 2022 kommer vi ha 200 framtidskort till försäljning för dig som är mellan 7–17 år gammal för otroliga 450 kr styck – en billig peng för ett helt år av fotboll i gulsvart anda!

Ett årskort för alla

IF Elfsborgs damlag inledde seriespel i division 4 säsongen 2020 och har därifrån tagit säkra kliv uppåt, en division per säsong. Våra damer tar sig nu an division 2 säsongen 2022, och i ditt årskort ingår även biljetter till samtliga hemmamatcher på Borås Arena. Detta innebär att du kan vara med på plats och stötta damlaget när vi förhoppningsvis tar ännu ett steg uppåt.

Fortsatt satsning på barnfamiljer

Inför säsongen 2022 fortsätter vi arbeta med att stärka upplevelsen på Borås Arena. Vi satsar vidare på barnfamiljer som vill uppleva Elfsborg på plats, för framtiden och morgondagens Elfsborgssupportrar. Vår familjeläktare på Ålgårdsläktaren (sektion P1) är ett alternativ för barnfamiljer som tillsammans vill gå på match med sittplatser nära planen och spelarna till förmånliga priser. Familjeläktaren står redo att välkomna er 2022, och till dessa platser kan du både köpa årskort och lösbiljetter match för match.

Supportergemenskap på Gula Torget

Under 2021 invigdes Gula Torget bakom Elfsborgsläktaren, och hann bli en succé som lockade stort intresse kring hemmamatcherna under slutet av säsongen 2021. Som ett nav för supportergemenskap där gammal som ung är välkommen erbjuder den stora serveringsytan möjlighet till köp av mat och dryck, besök av Elfsborgsprofiler och spelare samt livemusik. Du som har årskort eller biljett till Elfsborgsläktaren har även tillgång till Gula Torget i samband med våra hemmamatcher säsongen 2022.

Vi har ett minst sagt spännande år framför oss när vi med full kraft återvänder till arenan. Med start den 26 november kan du köpa, eller om du hade seriebiljett på sittplats förra året, förnya till ditt årskort för säsongen 2022 och säkra din plats på Borås Arena!

VIKTIG INFORMATION!

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer