Under måndagen spelar IF Elfsborg årets allra sista hemmamatch och intresset för matchen bland Boråsare och Elfsborgare är stort. Inom kort passerar vi 10 000 sålda biljetter och allt pekar på storpublik. 

I skrivande stund har 9831 köpt matchbiljetter till måndagens heta toppmatch hemma mot AIK. Säkra dina biljetter du med.

KÖP BILJETTER HÄR

Elfsborgsläktaren & Gula torget

IF Elfsborgs ståplats, där är det sålt en bit över 1300 biljetter. Här köper du biljett om du vill vara en del av stämningen och genom sång lyfta fram spelarna på planen. På supportertorget Gula Torget laddas det från kl. 17:00 upp rejält inför match – med musik, mat, dryck och härlig gemenskap.

Köp biljetter
Läs mer om uppladdningen på Gula Torget

Avtackning; Samuel Holmén

Profil, slitvarg, guldhjälte. Kärt barn har många namn. Nu har hur som helst dagen kommit då en av IF Elfsborgs största har bestämt sig för att tacka för sig. Samuel Holmén avslutar en fantastisk karriär som fotbollsspelare. I måndagens allra sista hemmamatch ska han hyllas stort, därför uppmanar vi alla Elfsborgare att stanna kvar en stund efter matchen för att tillsammans tacka av en levande legend.