Till minne av Gunnar Jägsell

Publicerad: 2021-11-29 13:02, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Elfsborgaren, Boråsprofilen- och ambassadören Gunnar Jägsell har gått ur tiden.

Gunnar Jägsell som varit en drivande eldsjäl för ungdomsarbete och musik. Han var en pionjär inom TV-produktion och i slutet av 80-talet började han sända Lokal-TV för att dokumentera stora och små händelser i Borås. Under senare år har Gunnar varit oerhört engagerad i IF Elfsborg genom att via video dokumentera och kommunicera IF Elfsborgs flickakademi och senare damlag.

Klubbchef Stefan Andreasson arbetade tillsammans med Gunnar mellan åren 1989-1992.

— Tillsammans producerade vi TV i alla dess former. Vi brukade säga att vi gjorde allt det som TV4 gör idag, frågeprogram, talangjakter, matprogram, byggprogram, sport m.m. Jag tror att vi var som mest uppe i 4-timmarsproduktion per dag, berättar Stefan Andreasson.

—Det var en fantastisk tid. Gunnar var inte bara min chef utan blev också en vän för livet. Sedan har vi träffats i olika sammanhang – oftast har han haft kameran på sin axel, inte minst under hans fantastiska engagemang för vår flickakademi och damlag de senaste åren.

 

Efter en tids sjukdom, avled han tidigare i november, 77 år gammal. Våra tankar går till de närmast anhöriga. Vila i Frid.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer