Elfsborgsgalan 2021 – vilken succé!

Publicerad: 2021-12-06 13:27, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Enastående underhållning, smarrigt julbord, prisutdelningar, tal, och avtackningar. Elfsborgsgalan 2021, iramat av Åhagas fantastiska julbordsshow med uppträdanden av artister som Andreas Johnson, Gladys Del Pilar och Lina Hedlund blev inget annat än succé när den under söndagen åter gick av stapeln.

Se bildspelet och entrébilder från kvällen här

Sponsorer, medlemmar, spelare, ledare, supportrar, Elfsborgsikoner och personal samlades på Åhaga för en kväll i härlig Elfsborgsanda anförda av konferenciererna Fredrik Sandgren och Catalina Bruna. På scenen bjöds det bland annat på tal, intervjuer och en minnesvärd avtackning av Samuel Holmén. Traditionsenligt delades det också ut priser till Årets Genombrott, Årets Målskytt och Året Spelare för dam- och herrlaget. Pristagare blev Elin Dahl/Alexander Bernhardsson (årets genombrott), Maja Wrångemyr/Per Frick/Jeppe Okkels (årets målskytt) och Mathilda Ståhlbom Karlsson/Leo Väisänen (årets spelare). Även årets Vi Tillsammans-pris delades ut. Pristagaren blev Joakim Åhman.

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer