Broman lämnar IF Elfsborg

Publicerad: 2022-01-04 15:11, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Gustav Broman lämnar IF Elfsborg för nya utmaningar.

Efter flera fina år i IF Elfsborgs ungdom- och elitverksamhet flyttades Gustav Broman upp till 2021 års a-trupp. Efter ett år i representationslaget löper nu försvararens kontrakt ut. Vi tackar Gustav och önskar honom all lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär.

– Jag har haft fem fantastiska år i IF Elfsborg som har utvecklat mig jättemycket både på- och utanför planen. Jag är väldigt tacksam för tiden i klubben som gett mig många fina minnen. Nu väntar nya utmaningar för mig där jag kan ta nästa steg men jag hoppas att våra vägar korsas i framtiden igen, säger Gustav Broman.

Klubbchef Stefan Andreasson

– Gustav har verkligen gett allt under sin tid i IF Elfsborg och är ett föredöme hur man skall agera som professionell fotbollsspelare. Först var han med och tog våra Elitlag till flera SM-Guld och under 2021 med A-truppen har han visat att han har kvaliteter för att spela på högsta nivå.

– Men med tanke på den konkurrens som just nu finns i IF Elfsborg och att Gustav är redo för att vara startspelare på Elitnivå så har vi idag kommit överens om att ej förlänga hans avtal utan önskar han all lycka till i sin fortsatta karriär som vi kommer fortsätta följa med intresse.

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer