”Ta den för laget”

Publicerad: 2022-01-20 10:09, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

IF Elfsborg deltar tillsammans med andra föreningar i Västra Götalandsregionens kampanj “Ta den för laget”.

För att vi tillsammans ska ta oss ur pågående pandemi är det viktigt att vi tar vårt ansvar och vaccinerar oss. I veckan tog spelare och ledare i IF Elfsborgs herrlag sin tredje vaccinspruta mot Covid-19. Nu utmanar vi alla Elfsborgare att göra detsamma – att ”ta den för laget”.

Kampanjen “Ta den för laget” är en kampanj från Västra Götalandsregionen där man uppmanar alla idrottsföreningar att hjälpas åt att påminna om vikten av att ta vaccin för att skydda sig mot allvarlig sjukdom.

Boka tid för vaccination här

Hör lagläkare Matilda Lundblad om hur IF Elfsborg agerar och arbetar utifrån det rådande covidläget.

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer