Frick & Strand besökte Trandaredsskolan

Publicerad: 2022-06-03 11:06

I förra veckan fick femteklassarna på Trandaredsskolan besök av Elfsborgs Simon Strand och Per Frick. Det blev intressanta samtal och diskussioner om bland annat hur viktigt det är att sköta skolan för att lyckas som fotbollsspelare.

Femteklassarna på Trandaredsskolan i Borås fick sig ett spännande och förväntansfullt besök i förra veckan. A-lagsspelarna Simon Strand och Per Frick kom förbi för att svara på frågor om skolan och fotbollskarriären.

De båda a-lagsspelarna pratade om hur viktigt det är med skolan och utbildning – som ett skyddsnät för att kunna få ett jobb man trivs med efter karriären. Per och Simon pratade också om att alltid ha respekt för lärare och tränare. Att vara en bra kompis och att respektera och hjälpa sina klasskompisar och lagkamrater.

Alla femteklassarna bjöds in till nästa allsvenska hemmamatch som är mot Varberg den 27 juni.

Huvudpartners