220814 Elfsborgs Jeppe Møldrup Okkels under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och IFK Norrköping den 14 augusti 2022 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0207

Jeppe Okkels inför Djurgården: ”Vi är verkligen taggade”

Publicerad: 2022-08-27 13:58

På måndagskvällen tar IF Elfsborg sig an Djurgårdens IF på bortaplan. En match Jeppe Okkels ser fram emot att spela.
– Vi har en fin chans på tre poäng, säger han.

I den senaste omgången blev det åter igen en poäng för Di Gule. Då var det IFK Värnamo på bortaplan och matchen slutade 1–1.

– Vi har pratat om att vi gör en helt okej bortamatch mot ett Värnamo som blivit bättre och bättre senaste tiden. Så det är en helt okej bortamatch prestationsmässigt men såklart vill vi ta hem tre poäng och det är vi besvikna över. Vi skapar lägen och ska göra mål för att ta hem segern. Vi vill alltid ha tre poäng, summerar Jeppe Okkels.

Nya tag gäller under måndagskvällen. Då väntar Djurgårdens IF borta på Tele2 Arena.

– Det ska bli kul. Vi kommer givetvis ihåg förra årets bortamatch, där vi vann med 3–0. Ska inte säga att vi kommer göra det igen, men vi brukar vara bra i den här typen av matcher. Jag tror att vår spelidé kommer passa fint i den här matchen. Djurgården har absolut varit bättre den här säsongen, men jag tror ändå vi har en fin chans på tre poäng, säger Okkels som även hoppas kunna få igång sin egen poängskörd än mer:

– Det har varit lite upp och ned i mina prestationer senaste tiden. Jag vill gärna göra fler mål än jag har gjort. Jag har spelat okej och gjort någon assist och var inblandad i något läge med Niklas Hult där vi samspelade fint. Men såklart att man saknar den sista spetsen att göra fler mål och på det sättet hjälpa laget till tre poäng.

Hur tycker du känslan är i laget inför matchen mot Djurgården?

– Jag tycker att det känns jättebra. Vi är verkligen taggade. Om vi vinner den här matchen kanske det kan bli lite studs inför avslutningen och att vi kan ta kliv uppåt i tabellen som vi såklart vill. Det är en fin känsla och vi ser fram emot uppgiften på måndag, avslutar Jeppe Okkels.

Djurgårdens IF–IF Elfsborg sparkas igång klockan 19.10 under måndagskvällen.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer