Veckans matchvärd – Bostäder i Borås

Publicerad: 2022-09-15 10:59

Sociala frågor är en viktig del i vår verksamhet och tillsammans med vår samarbetspartner Bostäder i Borås tar vi ett stort samhällsansvar för barn och unga i Borås. Vårt samarbete har pågått i över tjugo år och vårt gemensamma mål är att få så många barn och unga som möjligt att känna sig inkluderade i samhället.

Bostäder i Borås arbetar dagligen med ämnen som berör jämställdhet, mänskliga rättigheter och allas lika värde. Som sponsor är de drivande när det gäller social hållbarhet och vi kommer att fortsätta vårt gemensamma arbete även i framtiden, för att skapa ett bättre samhälle tillsammans.

Herr
Nästa hemmamatch, 2024-02-21 13:00
IF ElfsborgOdds BK
Allsvenskan
Dam
Nästa hemmamatch, 2024-02-24 13:00
IF ElfsborgLjungskile SK
Huvudpartners