Presentkort på Elfsborg!

Publicerad: 2022-12-15 10:54

Är du ute efter den perfekta julklappen till Elfsborgaren så finns nu möjligheten att köpa IF Elfsborgs presentkort!

Ta med dig en familjemedlem, vän eller partner till Borås Arena och gå på någon av IF Elfsborgs matcher under säsongen 2023. Oavsett om du letar efter ett paket till årets julklappsspel eller helt enkelt vill ge bort en härlig upplevelse till någon särskild så är ett presentkort en perfekt gåva!

IF Elfsborgs presentkort kan köpas i förbutiken hos ICA City Knalleland och på Willys i Knalleland. Har du inte möjlighet att besöka ICA City Knalleland eller Willys kan du även köpa ditt presentkort direkt i biljettshopen, och få det levererat digitalt. Utöver matchbiljetter kan presentkortet även användas vid köp av Årskort 2023.

Huvudpartners