Summering – Veckans aktiviteter

Publicerad: 2022-12-19 14:32

Under några dagar i december var IF Elfsborg ute i Borås med omnejd och besökte skolor, företag och andra verksamheter i kombination med de ordinarie träningspassen innan det nu har blivit dags för julledighet.

Efter det traditionsenliga besöket på SÄS lekterapi väntade ett besök på Teknikgatan, och ett gruppboende för människor med funktionsnedsättning. Här fick Per Frick, Michael Baidoo, Jeppe Okkels och Kevin Holmén bjuda på fika och överraska Carl-Fredrik som är ett stort Elfsborgsfan.

Det bar sedan vidare till Berggården, där det bedrivs dagverksamhet för människor som lider av psykisk ohälsa. Sebastian Holmén, Simon Strand och Sveinn Gudjohnsen bjöd på lussebullar innan Sebastian och Simon bland annat blev utmanade i en omgång biljard.

På Träffpunkt Simonsland fick Per Frick, André Römer och Gustaf Lagerbielke en inblick i verksamheten och de aktiviteter som bedrivs. De blev även bjudna på julbord tillsammans med Borås Besöksverksamhet, som med hjälp av volontärer besöker människor som är ofrivilligt ensamma.

Det har även blivit ett par skolbesök under veckan som gått. Bland annat har Ahmed Qasem, Besfort Zeneli, Timothy Ouma, Viktor Widell, Noah Söderberg, Jack Cooper-Love och Kevin Holmén besökt Särlaskolan och Arenaskolan på Sjöbo. Här fick de umgås med barnen – och givetvis spelades det en hel del fotboll tillsammans.

Huvudpartners