MATCHTRÖJA

IF Elfsborg tar inför säsongen 2020 det vi kallar Nästa steg som förening. Herrar och damer tillsammans, representerar en region där IF Elfsborg ständigt berör och är på allas läppar. Den gula färgen binder oss samman och tar oss in i framtiden med årets matchtröja. En hyllning till vår historia och region. Nu kan du förboka årets matchtröja och samtidigt sätta din ort på kartan. 

Kommer du ifrån Västergötland?
Finns det fler Elfsborgare i Tranemo än i Ulricehamn? Vilken stad på uppe på ”schlätta” är det starkaste Elfsborgsfästet? Vilken stadsdel i Borås är egentligen mest gul?  Du är med och avgör!
Förhandsboka din matchtröja och vi sätter den ort eller den stadsdel du väljer på kartan! Vi uppdaterar en karta för Västergötland och en för Borås som fylls på fram till den 26 mars.
Förhandsboka din matchtröja idag och få den levererad av en spelare
De 150 första som förhandsbokar årets replica kommer att få den levererad i en snygg låda, med en skriven hälsning av en spelare. Spelarna kommer även att finnas på plats hos Intersport den 26e mars från 17.00.
Kanonerbjudande för dig som var tidigt ute med seriebiljett
Köpte du seriebiljett innan årsskiftet? Du vet väl att du då har möjlighet köpa årets replica till halva priset? Alla som köpte innan nyår har fått en voucher via mail eller brev som du använder när du fyller i vårt formulär.

Följande datum gäller

5 mars, förhandsvisning på Borås Kongress och möjlighet att börja förboka årets suppporterreplica. De 150 första som förbokar sina replica kommer att få tröjan i en förpackning med en personlig hälsning av en spelare när de hämtar ut sin matchtröja. Läs mer och förboka din matchtröja här.

26 mars, utlämning av förbokade supportereplicor sker i Intersports butik i Knalleland från klockan 17.00.

13 april, hemmapremiär mot Hammarby IF och spelarna kommer att bära tröjorna med ett välfyllt gult Borås Arena i ryggen. IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar för att fler ska bära gult i samband med våra matcher. Försäljningen av årets supporterreplica både till supportrar och sponsorer är en del av det arbetet.

Supporterreplica innebär att det är den matchtröjan som finns till försäljning för supportrar under året.  Det som skiljer mot den matchtröja som spelarna kommer att bära är att det tillkommer några fler sponsortryck, bland annat allsvenskans centrala avtal.  Tröjmodellen är framtagen av Umbro i samarbete med IF Elfsborg och kommer att säljas av vår samarbetspartner Intersport i Borås.

 

Läs mer och förboka i vårt fomulär

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer