Ungdomens Dag

IF Elfsborg bjuder den 24 oktober in till Ungdomens dag, en härlig tradition och en möjlighet för alla ungdomslag i regionen att genomföra en rolig höstavslutning tillsammans.

När IF Elfsborg tar emot IK Sirius söndagen den 24 oktober kl. 15.00 siktar vi på att fylla Knallelandsläktaren med aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar och syskon. Erbjudandet går ut till alla föreningar i vår region och är en chans att för en billig summa kunna skapa en rolig höstavslutning.  Alla under 18 år betalar 50 kr, vuxna kan köpa biljetter för 75 kr.


BILJETT + MATPAKET

Köp biljett + mat där hamburgare (nötkött) + dricka ingår. Maten hämtas ut i Kiosken på Knallelandsläktaren.
Under 18 år: 110 kr (Mat + biljett)
Vuxna: 135 kr (Mat + biljett)

PROGRAM

13.30 Läktaren öppnar med aktivitetsområde i samarbete med Bulls Eye. Exempel på aktiviteter: Hoppborg, ”Gladiatorn”, piltavla, tifofix, flaggmålning.

14.50 Alla ungdomar i Camp Elfsborg får gå ett varv inne på planen på Borås Arena i manifestation för att visa upp regionens breddverksamhet.

15.00 Avspark där vi gemensamt hejar fram Elfsborg till seger med en stor ungdomsklack.

LÄNK TILL ANMÄLNINGSFORMULÄR >>>

Obs! anmälan kan ej kompletteras/justeras i efterhand. Minst 15 biljetter per beställning.


ÖVRIGT

För frågor kring årets Ungdomens Dag mejla; [email protected]
Vi ser gärna att varje förening samlar ihop alla sina lag och gör en gemensam biljettbeställning, men det finns även möjlighet att anmäla lagvis. För föreningar som kommer långväga finns bra möjligheter för bussparkering i närområdet.

OBS! Sista dagen att anmäla din förening är söndag 17 oktober. 

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer