Nästa hemmamatch
(matchen spelas utan publik)

2020-12-06 14:30

IF Elfsborg

VS

AIK

Fortsätt att stötta föreningen och
köp dina fiktiva stödbiljetter till matchen.

SWISH 123 06 10 584
50 KR/BILJETT

Ungdomens Dag 6 oktober

IF Elfsborg bjuder in till Ungdomens dag, en härlig tradition för att manifestera styrkan i regionens ungdomsidrott. Matchen mot Falkenbergs FF blir en möjlighet för alla ungdomslag att genomföra en rolig höstavslutning tillsammans.

När IF Elfsborg tar emot Falkenbergs FF söndag 6 oktober 17.30 siktar vi på att fylla Knallelandsläktaren med 1500 aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar och syskon. Erbjudandet går ut till alla föreningar i vår region och är en chans att för en billig summa kunna skapa en rolig höstavslutning.  Alla aktiva spelare upp till 18 år betalar 20 kr, vuxna kan köpa biljetter för 75 kr och medföljande ungdom/syskon för 50 kr.

Alla lag som delatar i Borås Ungdomsallians 8-års sammandrag under hösten samt i Borås Arena Cup har fått erbjudandet skickat till sig med värdebevis och/eller speciallänk.

16.00 läktaren öppnar med aktivitetsområde med olika sporter, tävlingar och musik.

17.20 Alla föreningsungdomar får gå ett varav inne på planen på Borås Arena i manifestation för att visa upp regionens breddverksamhet.

17.30 Avspark där vi gemensamt hejar fram Elfsborg till seger med en stor ungdomsklack.

Länk till anmälningsformulär! 

Matpaket: Inför matchen finns möjlighet att beställa matpaket i form av hamburgare och festis för 60 kr. Ange antalet matpaket ni önskar att beställa i anmälan. Er kontaktperson hämtar ut och betalar i kiosken på Knallelandsläkatren innan match.

För frågor och beställning till årets Ungdomens Dag maila ungdomensdag@elfsborg.se, Vi ser gärna att varje förening samlar ihop alla sina lag och gör en gemensam biljettbeställning, men det finns även möjlighet att anmäla lagvis. För föreningar som kommer långväga finns bra möjiligheter för bussparkering i närområdet.

OBS! Sista dagen anmäla din förening är onsdag 2 oktober. 

Annonser
Annonser
Huvudpartners
Officiella sportleverantörer