IF Elfsborgs arbete i samhället inför jul fortsätter. I veckan kommer våra spelare att vara ute på en rad aktiviteter för att stärka relationerna med våra supportrar i Borås med omnejd. Insamlingen till matkassar har passerat 16 000 kr och fortsätter till och med torsdag.

Under förra veckan besökte IF Elfsborgs spelare flera skolor, företag och boenden. En uppskattad aktivitet var när spelare hälsade på hos Svärdfästet på Trandared för att spela bingo med seniorer eller när Unga Elfsborgare och Glädje tillsammans bjöds in till en öppen träning på Borås Arena. IF Elfsborgs arbete i samhället, Vi Tillsammans, handlar om att vara med och bidra till ett tryggare Borås.

Julen 2018 kommer alla anställda i IF Elfsborg att avstå julklapp för att istället bidra till matkassar för behövande. Under perioden 10-20 december kommer  hela IF Elfsborg att hjälpa till i arbetet med att samla in pengar för detta ändamål. Vill du bidra till insamlingen till matkassar för att kunna ge ekonomiskt utsatta familjer i Borås en minnesvärd jul? Läs mer om insamlingen här. 

Swish: 123 681 53 69