IF Elfsborg har idag kommit överens med norska Strömsgodset om en övergång för Henning Hauger. Vi tackar Henning för fyra fina säsonger i gulsvart och önskar honom ett stort lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär.

Med tanke på Henning Haugers familjesituation så har det blivit nödvändigt för honom att flytta hem till Norge, och i detta har Elfsborg nått en överenskommelse med Strömsgodset från Drammen om en övergång.
Henning Hauger kom till Elfsborg inför säsongen 2013 från tyska Hannover 96 och hann under fyra säsonger i gulsvart spela 88 allsvenska matcher och på dem gjorde han två mål från sin centrala mittfältsposition. Han var med och vann Svenska Cupen 2014 och har medverkat i tre Europaspel, bland annat ett gruppspel i Europa League, för IFE.
Samma år som cupen togs hem, 2014, hade Henning Hauger sin bästa säsong i Elfsborg då han bland annat blev utsedd till årets spelare på den årliga Elfsborgsgalan.

Nu går dock flyttlasset tillbaka hem till Norge och klubben Strömsgodset. Henning Hauger kommer sakna Elfsborg, Borås och alla de vänner som han fått:
– Det är såklart tråkigt att lämna kompisarna i laget och Elfsborg som är en väldigt fin förening som alltid tar hand om och tänker på alla. Men min familj är viktigast och därför blev det den här flytten nu. Jag vill passa på att tacka Elfsborg för de här åren och önska föreningen lycka till i framtiden, säger Henning Hauger.
Vi i IF Elfsborg vill såklart också passa på att tacka Henning Hauger för hans tid i föreningen och önskar honom ett stort lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär.