Vi träffade en revanschsugen Simon Lundevall efter onsdagens träning, den sista innan matchen mot Örebro SK som spelas på torsdag klockan 18:30 på Borås Arena. En match som han vid förra årets besök från de svartvita regisserade med både ett mål och en assist.

Hur laddar du om efter matchen mot Djurgården?
– Det är bara att glömma den matchen och se framåt. Nu är det match igen, det är gott!

Hur är din egen form?
– Jag tycker att det känns bra, jag har inte riktigt fått till offensiven som jag vill men det kommer mot Örebro.

Vad förväntar du dig för matchbild mot ÖSK?
– Vi ska ta tag i matchen med en gång, ha ett bättre lugn i vårt passningsspel, det blir lätt stressigt när man har två bollar i baken trots att det är långt kvar av matchen, som mot Djurgården. Vi ska styra spelet, det är vår hemmaplan!

Vad krävs för en seger?
– Vilja, att vi jobbar för varandra och ett bra tempo på bollen kommer att bli avgörande mot Örebro.

Vad tar ni med er från de första matcherna i årets allsvenska?
– Jag tycker vi gjorde en bra premiär mot Kalmar. Vi vill ha mer bollinnehav och styra matcherna mer än vad vi gjorde mot AIK och Djurgården. Vi behöver komma ut högre på plan. Mot Kalmar var det bra men det kan bli ännu bättre.

Vi hoppas på att Simon tar med sig sitt vinnande spel från föregående möte med Örebro och spelar hem tre poäng till IF Elfsborg. Matchstart torsdag 18:30!