Uppstart 2018 – välkomna på första träningen!

Publicerad: 2018-01-10 15:19, Uppdaterad 2018-01-10 15:22

Torsdagen 11 januari 2018 drar IF Elfsborgs säsong igång med den första träningen, och då hälsar vi alla er med ett gulsvart hjärta välkomna till Borås Arena för uppstartsträff!
Var med på den nya resans början, träffa spelare och tränare, umgås i sann Elfsborgsanda och kicka igång den nya säsongen tillsammans!

Snart är det äntligen dags! I samband med A–truppens första träning för året, torsdagen 11 januari, har IF Elfsborg bjudit in supportrar, medlemmar, sponsorer och alla elfsborgare till en energigivande kväll på Borås Arena.

Ingång till Borås Arena kommer ske via de stora portar som är belägna på varsin sida av Sjuhäradsläktaren, och portarna öppnar 17:30 och leder er direkt in till planen.
På planen får man chansen till att umgås med andra supportrar, det nya tränarteamet och spelare i Elfsborgs A–trupp. Det kommer även ske intervjuer med flera av tränarna och spelarna på innerplanen.
Som avslutning på innerplan kommer IF Elfsborg att uppmana till en hedrande stund för vår älskade Carl–Axel Ekman som nyligen gick bort, och det kommer att finnas en minnesbok för Carl–Axel på plats för de som vill skriva i den.

Efter minnesstunden och när klockan slår 18:00 kommer alla närvarande att hänvisas upp på Sjuhäradsläktaren och årets första träning tar vid. På läktaren kommer det att bjudas på korv med bröd och fika till er som kommer och dessutom kan man passa på att teckna nytt medlemskap i IF Elfsborg och köpa sin seriebiljett för 2018 om man inte redan gjort det. Det sistnämnda sker i receptionen på Borås Arena.

Nu är det riktigt nära att säsongen 2018 ska dra igång! Med ett nytt tränarteam och en garanterat hungrig trupp där många unga, lokala talanger som vill visa framfötterna nu gör entré borgar för ett väldigt spännande år. Vi vill ha med alla er med gulsvart hjärta på den nya resan, och den inleds den 11 januari på Borås Arena! Välkomna på första träningen!

FÖRSTA TRÄNINGEN!

Datum: 11 januari 2018
Plats: Borås Arena (Sjuhäradsläktaren)
Portarna öppnas: 17:30 (träningen börjar 18:00)
Vad som händer: Träffa spelare och ledare, tränar– och spelarintervjuer, presentation av A–truppen
Bjuds på: Korv med bröd, fika, värmande dryck

Huvudpartners Officiella sportleverantörer