180111 Supportrar träffar Elfsborgs spelare och ledare under det Allsvenska fotbollslaget Elfsborgs träning den 11 januari 2018 i Borås. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN / Kod JJ / Cop 112

Tack till alla er som kom på första träningen!

Publicerad: 2018-01-11 22:39

IF Elfsborgs säsong är inledd, och vilket härligt sätt det gjordes på!
När A–truppen under torsdagskvällen körde igång 2018 kom det mycket glädjande nog flera hundra supportrar, medlemmar och sponsorer till Borås Arena för att tillsammans skapa den genuina känslan av gemenskap som vi hoppas ska bära frukt i år. Stort tack till alla er som kom!

Inför årets första träning hade IF Elfsborg bjudit in supportrar, medlemmar, sponsorer och alla med ett gulsvart hjärta till en härligt energigivande kväll på Borås Arena, och med facit i hand får man säga att det blev väldigt lyckat.
När klockan slagit 17:30 strömmade elfsborgare i alla åldrar in på planen för att under uppsluppet trevliga former umgås med varandra, det nya tränarteamet och såklart den näst intill fulltaliga A–truppens spelare (endast Joakim Nilsson som är iväg med svenska landslaget var frånvarande).

Efter en stunds umgänge följde intervjuer på innerplan med tränarteamet bestående av managern Jimmy Thelin, tränarna Tobias Linderoth och Miguel Beas samt målvaktstränaren Ulf Thorsson och spelare i form av Stefan Ishizaki, de nyligen uppflyttade Arian Kabashi, Christopher McVey och Marokhy Ndione, Rasmus Rosenqvist, målvaktstalangerna David Olsson och Tim Rönning.
Avslutningsvis uppmanade klubbchef Stefan Andreasson till en tyst, hedrande minut för vår älskade Carl-Axel Ekman som gick bort för en knapp vecka sedan. Respekten och den minnesvärda stämningen gick inte att ta miste på, Carl-Axel Ekman kommer för alltid vara älskad och saknad i IF Elfsborg, Borås och världen.

Klockan slog 18:00 på Borås Arena och årets första träning tog vid. De allra flesta av de närvarande supportrarna stannade kvar, trotsade den bistra kylan och följde intresserat sitt lag under den knappa timme som passet tog.
IF Elfsborg vill härmed tacka alla er som kom till Borås Arena för denna uppstartsträff, vilken härlig kväll det blev!

Huvudpartners Officiella sportleverantörer