140421 Elfsborgs spelarna tackar supportrarna efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Falkenberg och Elfsborg den 21 april 2014 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112

Bortakortet 2018 är här!

Publicerad: 2018-01-15 17:36, Uppdaterad 2018-01-15 17:39

Det förmånliga och uppskattade Supporterkortet har bytt namn till Bortakortet 2018. Nytt namn men innebörden är den samma; ett utmärkt sätt att följa IF Elfsborg på bortaplan till riktigt förmånligt pris. Nu startar försäljningen!

För bara 67 kronor per match  ser alla med Bortakortet sitt favoritlags samtliga 15 allsvenska bortamatcher 2018! Observera att det bara finns 100 kort så först till kvarn gäller!
Syftet är såklart att ge alla hängivna, trogna supportrar som reser land och rike runt för att se laget i sitt hjärta ett riktigt förmånligt erbjudande.

Kortet administreras och säljs av respektive Allsvensk klubb.  De Allsvenska klubbarna behåller själva 50 procent av sin försäljning av Bortakortet. Övriga 50 procent betalas in till Svensk Elitfotboll som i sin tur fördelar intäkterna jämnt mellan de Allsvenska klubbarna. Försäljningen sker from idag, den 15 januari tom den 15 mars.

Köp Ditt Bortakort här

Korten kostar 1 000 kronor och gäller endast på den läktare som anvisas som bortasektion och endast vid din klubbs bortamatcher. Borttappat kort ersätts med nytt till en kostnad av 150 kronor. Kortet är en värdehandling. 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer