Årets första träningsmatch för IF Elfsborg

Publicerad: 2018-01-18 07:59, Uppdaterad 2018-01-19 19:36

Efter en lång vinter med speluppehåll är vi äntligen tillbaka med match på Borås Arena. Årets första träningsmatch står för dörren och motståndet står norska Sarpsborg 08 för – Matchstart lördag den 20 januari kl 15:00!

Kom och se vårt nya tränarteam med Jimmy, Miguel och Tobias, hemvändaren Stefan Ishizaki och inte minst de uppflyttade talangfulla grabbarna från U-truppen.

Entrépris till träningsmatchen mot Sarpsborg kommer vara 50 kronor och fri entré för barn under sju år (biljett köps på plats, endast Sjuhäradsläktaren är öppen). Självklart ingår entré till träningsmatcherna i seriebiljetten för 2018, så har man inte köpt sin redan är det en god idé att göra det i dag! Det går att betala med Swish, kort eller kontant.

Matchtruppen meddelas närmare inpå matchen.

Varmt välkommen tillbaka till Borås Arena!

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer