En sann eldsjäl har lämnat oss

Publicerad: 2018-01-18 17:40

Ännu ett gulsvart hjärta har slutat slå.  Jörgen Bogren har somnat in i stillhet vid en ålder av 86 år.

Jörgen eller ”Bogge” som många kände honom som, såg som femåring sin första Elfsborgsmatch på Ramnavallen 1936 då Elfsborg tog sitt första guld. 1943 blev han medlem i föreningen och började själv spela i Elfsborg året därpå. ”Bogge” förknippas starkt med den gulsvarta supporterkulturen. 1989 blev han ordförande i supporterklubben och året därpå blev han invald i IF Elfsborgs styrelse där han satt i åtta år. Genom hela sitt liv engagerade han sig ideellt i allt som hade med IF Elfsborg att göra. Föreningen blev en stor och viktig del av hans liv och han kommer för alltid att vara en del av vår gulsvarta historia. Vila i frid och tack för all ovärderlig hjälp och alla oändliga timmar du la ner på ditt Elfsborg.

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer