180120 Elfsborgs Viktor Prodell (mitten) jublar med lagkamrater efter att han kvitterat till 1-1 under trŠningsmatchen i fotboll mellan Elfsborg och Sarpsborg 08 den 20 januari 2018 i BorŒs. Foto: J…RGEN JARNBERGER / BILDBYRN / Kod JJ / Cop 112

Årets träningsläger har börjat

Publicerad: 2018-01-25 03:27

Elfsborgs A-trupp är framme i Maspalomas, Gran Canaria för tio dagars träningsläger. Förutom A-truppen finns Tim Rönning och Gustav Henriksson från U-truppen med.

Efter närmare sex timmar i luften landade Elfsborgs A-trupp på Gran Canaria. Fokus de närmaste tio dagarna ligger nu självklart på träning och att fortsätta lagbygget men också på teambuilding. Samtliga träningar sker på fotbollsplanen som ligger i anslutning till golfbanan i Maspalomas.

Lägrets enda match spelas på måndag den 29e januari där norska Brann står för motståndet. Matchen spelas på Vechindario Stadion med avspark klockan 14:00. Vi har tyvärr inte möjlighet att sända matchen på elfsborg.se och inte heller Brann sänder på sin hemsida. Däremot kommer Bergens Tidende att webbsända matchen. Vi återkommer med information huruvida det finns möjlighet att se matchen där.

Vi rapporterar dagligen från lägret – stort som smått – här samt på sociala medier så följ med – säsongen har börjat!

Huvudpartners