Välkommen Robert Gojani

Publicerad: 2018-01-28 20:24

Robert Gojani har anslutit till den gulsvarta truppen i Spanien. Elfsborgs nya nummer 16 är laddad inför att få börja träna med sitt nya lag.
– Jag är väldigt inspirerad och ser väldigt mycket fram emot att få lära känna alla och börja träna, säger Gojani.

Resan från Sverige till Spanien har gått bra. Tränare Miguel Beas åkte ihop med Stefan Ishizaki och Kevin Stuhr Ellegaard till flygplatsen för att hämta sin nya lagkamrat. Under den cirka 30 minuter långa bilturen till hotellet hann de prata om lite allt möjligt.
-Vi pratade om hur träningarna har gått så här långt här ner, om laget och lite så. Det verkar vara bra killar och Miguel känner jag ju sedan tidigare, säger Gojani.

Han har landat på hotellet och sitter och pratar med Per Frick, tidigare lagkamraten Jesper Manns och nya bekantskapen sedan januarilägret med landslaget, Joakim Nilsson.
-Jocke är en lugn och sansad kille, väldigt trevlig. Manns känner jag desto bättre sen J-södra, det är en skön kille, säger Gojani.

Han tränade med Jönköping fram tills i onsdags då laget åkte på sitt träningsläger. Nu längtar han efter att få börja träna fotboll med sitt nya lag.
-Jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli riktigt kul.

Robert Gojani är en central mittfältare som kan spela i alla mittfältsroller. Han har en bra passningsfot och bra blick för spelet.
-Jag gillar att spela på mattan, spela boll med mycket passningar, berättar han.

-Det är en kille med bägge fötterna på jorden, en lugn och glad kille som kommer passa väldigt bra in i truppen – både som person och spelare. Han är en otroligt duktig fotbollsspelare och det är väldigt kul att han är här, säger Jesper Manns.

Vi säger varmt välkommen hit Robert. Lycka till i IF Elfsborg!

Huvudpartners Officiella sportleverantörer