180120 Elfsborgs Viktor Prodell (mitten) jublar med lagkamrater efter att han kvitterat till 1-1 under trŠningsmatchen i fotboll mellan Elfsborg och Sarpsborg 08 den 20 januari 2018 i BorŒs. Foto: J…RGEN JARNBERGER / BILDBYRN / Kod JJ / Cop 112

Match idag IF Elfsborg- SK Brann

Publicerad: 2018-01-29 12:52

Idag klockan 15:00 svensk tid spelar IF Elfsborg årets andra träningsmatch. Motståndet står norska SK Brann för. Se matchen på plats i Salobre eller på webben på bt.se.

Avspark: 14:00 spansk tid
Plan: Salobre Golf, se vägbeskrivning nedan.
Webbsändning: www.bt.se

Truppen:
samtliga spelare är tillgängliga förutom Tim Rönning som har haft lite problem med ett knä och Jesper Manns som har haft en överansträngning i en muskel. Båda är snart tillbaka i full träning.
Robert Gojani anslöt till truppen igår eftermiddag och tränar idag.

Manager Jimmy Thelin:
-Vi fokuserar på hög koncentration i matcherna och vill fortsätta att bygga ett bra beteende, att våra principer i vårt eget spel som vi arbetar med varje träning ska upprepas mer och mer med allt högre kvalité för varje match. Det är en process som måste få ta sin tid, det går inte att forcera fram någonting. Spelarna är drivna och nyfikna och vill mycket, det är grunden i det hårda jobb som vi har framför oss och det ser väldigt positivt ut.
(Läs också en längre separat intervju med Viktor Prodell inför matchen samt se webb-tv med Jesper Karlsson och Chrisopher McVey.)

Så hittar du till matchen:
Med bil tar det cirka tio minuter från Maspalomas. Kör söderut på motorvägen i riktning mot Puerto Rico. Ta avtagsväg 53 mot Salobre. Fotbollsplanen ligger på höger sida, nära Sheraton Hotell. (Observera att det finns två Salobre i närområdet – ni ska till Salobre Golf.)

Webbsändning:
Se matchen på bt.se. Matchen är tillgänglig för alla Borås Tidnings prenumeranter. För alla som inte är prenumeranter går det att ta en provprenumeration för en krona alternativt göra ett dygnsköp här:
http://kundcenter.bt.se/prenumerera/?returnUrl=http://www.bt.se/&accountOrigin=BT

Varmt välkomna och väl mött!
IF Elfsborg

 

Huvudpartners