Elfsborgare i Stockholm ser premiären på The Flying Dog!

Publicerad: 2018-03-28 20:30, Uppdaterad 2018-03-28 20:31

Puben The Flying Dog, centralt i Stockholm, har lovat att också denna säsong visa samtliga Elfsborgs matcher.

”Detta är vår Elfsborgsarena i Stockholm” säger Ingela Carlsson, styrelseledamot i IF Elfsborg och boende i Stockholmstrakten. ”Det brukar bli en härlig stämning och det är så mycket roligare att se matchen tillsammans. Det blir lite som att sitta på läktaren på Borås Arena”.
The Flying Dog kommer som vanligt erbjuda god mat, dryck och TV-sändningar av samtliga Elfsborgsmatcher under säsongen 2018.

För de med gulsvarta hjärtan som inte redan hittat till puben så ligger den på hörnet av Vasagatan och Olof Palmes gata intill Norra Bantorget. Adressen är Vasagatan 52. Ett stenkast från T-centralen med andra ord. ”För alla som inte kan stötta våra gulsvart hjältar på plats är detta definitivt det bästa alternativet för oss elfsborgare i Stockholm!” hälsar Ingela. Hon manar alla att sluta upp på annandagens allsvenska premiär mot Malmö FF. Matchstart kl.17.30. Väl mött under Allsvenskan 2018!

Vill du komma i kontakt med andra elfsborgare i Stockholm? Kolla in deras Facebooksida genom att klicka här! 

Huvudpartners