Snart 10 000 sålda till premiären – köp din biljett i dag!

Publicerad: 2018-03-28 11:52

Med fem dagar kvar till den extremt efterlängtade allsvenska premiären mellan IF Elfsborg och Malmö FF på Borås Arena är vi snart uppe i 10 000 sålda biljetter, men vi vill såklart bli många fler!
Köp dina biljetter i dag hos något av våra ombud eller på webben!

KÖP BILJETTER: IF ELFSBORG – MALMÖ FF 2/4

Nu är det verkligen inte långt kvar tills IF Elfsborg spelar allsvensk fotboll igen! Den 2 april med avspark 17:30 tar gulsvart emot Malmö FF för den allsvenska premiären på Borås Arena, och vi kommer behöva alla er elfsborgares fantastiska stöd! Den här matchen och säsongen ska vi ta oss an tillsammans, starka, stolta och gulsvarta.

Med fem dagar kvar till premiären är det över 9 600 sålda biljetter till matchen, och försäljningen tickar på i rask takt, så vi kan garantera en härlig storpublik! Men vi vill såklart bli fler elfsborgare på plats för att bära fram laget, så vänta inte utan köp din biljett i dag för att säkra din plats på arenan.
Denna match vill man som gulsvart såklart inte missa för allt i världen, så se till att köpa dina biljetter redan i dag hos något av IF Elfsborgs biljettombud Borås Turistbyrå, City Knalleland, City Gross och Willy’s eller på webben och häng med på IF Elfsborgs nya resa!
Framåt gulsvart!

KÖP BILJETTER: IF ELFSBORG – MALMÖ FF 2/4

http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/Tickets/214/false

Huvudpartners