Här är IF Elfsborgs nya matchtröja!

Publicerad: 2018-03-29 12:56

Nu är den här: IF Elfsborgs matchtröja för säsongen 2018!
Från och med i dag finns tröjan ute för försäljning, på både Team Sportias webshop och i butiken i Knalleland.
– Riktigt snygg! Nu blir jag än mer peppad inför premiären, säger Per Frick.

IF Elfsborgs rustning för den allsvenska säsongen 2018 är här! Årets matchtröja, som här ovan visas upp av Per Frick, Issam Jebali och Samuel Holmén finns nu ute för försäljning på både Team Sportias webshop för Elfsborgsprylar (KLICKA HÄR) och i deras butik i Knalleland.

– Det är en riktigt snygg tröja, en av de bästa jag spelat i under mina år i Elfsborg. Den känns genomtänkt och har en väldigt bra passform, vilket såklart är viktigt. Nu blir jag än mer peppad inför premiären på måndag, säger Elfsborgs forwardstank Per Frick.

Den nya matchtröjan kommer att bäras av IF Elfsborgs A–lag för första gången på måndag då den extremt efterlängtade allsvenska premiären mellan gulsvart och Malmö FF äger rum på Borås Arena, avspark 17:30.
Allt är på plats, så nu kör vi alla elfsborgare!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TEAM SPORTIAS WEBSHOP!

KLICKA FÖR ATT KÖPA PREMIÄRBILJETTER IFE–MFF 2/4

 

Huvudpartners