Boråsare – hjälp oss till seger i måndagens premiär!

Publicerad: 2018-03-31 19:27

Vi är IF Elfsborg från Borås!
På måndag spelar Idrottsföreningen Elfsborg, Borås och Sjuhäradsbygdens stolthet, allsvensk premiär mot Malmö FF på hemmaplan. För att gå segrande ur den kampen behöver vi boråsarnas stöd, så slut upp på arenan och hjälp laget till seger!

KÖP BILJETTER: IF ELFSBORG – MALMÖ FF 2/4

Vi är IF Elfsborg från Borås, som det heter i Guliganernas sång från läktarplats.
Vi som i spelare, ledare, supportrar i varenda ålder och alla med ett gulsvart hjärta och Elfsborgsemblemet på näthinnan dygnet runt.
Vi är en historia på 114 år och en framtid som glimrar gulsvart.
Vi är sex SM–guld, tre cupguld och 75 allsvenska säsonger.

På måndag tar vi tillsammans oss an allsvensk premiär mot Malmö FF på Borås Arena, och då kommer det att synas på Kevin Stuhr Ellegaards lagkaptensbindeln vilka vi är och varifrån vi kommer. En bindel i staden Borås färger.
– Det ska bli helt fantastiskt med premiär på vår hemmaplan! En fylld arena på säsongens första dag och våra supportrarnas stöd betyder allt och ger oss den extra pushen för att kunna prestera på topp, så vi kommer verkligen att behöva alla elfsborgares och boråsares stöd på måndag, säger Kevin Stuhr Elleegaard.

KÖP BILJETTER: IF ELFSBORG – MALMÖ FF 2/4

Huvudpartners