Elfsborgare, visa vad ni går för i Allsvenskan Fantasy!

Publicerad: 2018-04-05 16:39, Uppdaterad 2018-04-05 16:41

Den 13 april startar Allsvenskan Fantasy! Spelet går ut på att varje deltagare plockar ut en trupp med allsvenska spelare som sedan genererar poäng baserat på deras prestationer på planen i seriespelet.
Spelet är helt gratis och du kan registrera din trupp redan nu, länkar finns här nedan.

Allsvenskan Fantasy är helt gratis och drivs i samarbete med Svenska Spel. Spelet startar från och med omgång 3 (13 april) och man kan registrera sin trupp på https://fantasy.allsvenskan.se redan i dag, fria byten fram till den 13 april.
När du registrerar dig för att spela Allsvenskan Fantasy får du en budget på (imaginära) 100 miljoner kronor för att ta ut ett lag med 15 spelare från allsvenskan. Baserat på hur det går för just dina spelare på planen i allsvenskan genererar de poäng till ditt fantasy–lag.

Så, elfsborgare; spela mot dina gulsvarta kompisar, familjemedlemmar, kollegor eller varför inte supportrar från rivaliserande allsvenska lag på nätet i privata ligor som ni själva kan skapa.
I den stora tävlingen Allsvenskan Fantasy ligger det finfina priser i potten såsom VIP-paket till allsvensk match, säsongskort, signerade tröjor, EA Sports FIFA18/19 eller officiella matchbollar från Select.
Här nedan finner du länkar där du kan registrera dig till Allsvenskan Fantasy och sen börja skapa din alldeles egna trupp. Visa att vi elfsborgare är bäst även på fantasy!

REGGA DIG OCH DIN TRUPP I ALLSVENSKAN FANTASY HÄR!

PRISERNA FÖR IF ELFSBORGS SPELARE HITTAS HÄR!

FÖLJ ALLSVENSKAN FANTASY PÅ TWITTER ELLER INSTAGRAM!

 

Huvudpartners