180524 Elfsborgs målvakt Kevin Stuhr Ellegaard och Rami Kaib kramar om varandra efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Dalkurd och Elfsborg den 24 maj 2018 i Gävle. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / kod AE / Cop 106

Startelva och trupp mot Häcken (13:00)

Publicerad: 2018-06-21 13:22

Klockan 13:00 sparkar träningsmatchen borta mot BK Häcken på Bravida Arena igång.
Här kan du läsa om vilken startelva som IF Elfsborg mönstrar och var du kan se den webbsända matchen.

Träningsmatchen mellan BK Häcken och IF Elfsborg på Bravida Arena inleds 13:00. Det är fri entré till matchen och förutom sektionen för bortastå kommer hela arenan vara öppen. Ingång sker via grinden till sektion H.
Borås Tidning kommer att sända träningsmatchen på bt.se, sändningen startar 12:55, och länk till matchen kommer att finnas på www.bt.se/sport.

IF Elfsborgs startelva i träningsmatchen mot BK Häcken (avspark 13:00 på Bravida Arena): Kevin Stuhr Ellegaard – Jesper Manns, Ibrahim Dresevic, Joakim Nilsson, Rami Kaib – Robert Gojani – Jesper Karlsson, Alex Dyer, Simon Olsson, Simon Lundevall – Per Frick
Ersättare: David Olsson, Jörgen Horn, Jon Jönsson, Daniel Gustavsson, Samuel Holmén, Emir Bajrami, Christopher McVey, Viktor Prodell, Stefan Ishizaki, Arian Kabashi, Mattias Özgün
Frånvaro: Marokhy Ndione (rehab), Issam Jebali (bara tränat två 100-procentiga pass på grund av överenskommen extra ledighet på tre dagar, så Issam stannar hemma och tränar istället för dagens match mot Häcken)

Huvudpartners Officiella sportleverantörer