IF Elfsborg söker en marknadsinriktad försäljningschef!

Publicerad: 2018-07-25 12:10, Uppdaterad 2018-07-25 12:51

SÖK TJÄNSTEN HÄR! 

Vill du ha en nyckelroll i utformningen av framtidens IF Elfsborg? Vi söker en resultatorienterad och driven försäljningschef till föreningens säljavdelning. Vi ser att du använder din erfarenhet och dina kunskaper för att skapa värde dels för oss som förening, men även för våra supporters och samarbetspartners.

Den 26 juni 1904 grundades Borås Fotbollslag av nitton tonårsgrabbar. Grundandet skedde i ordenshuset i stadsdelen Landala och detta var fröet till vad som skulle komma att bli en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. 1906 blev föreningen medlem i Riksidrottsförbundet och namnet ändrades samtidigt till IF Elfsborg. Idag är IF Elfsborg även mycket mer än fotboll. Vi Tillsammans är samlingsnamnet för IF Elfsborgs samhällsengagemang och föreningens sätt att vara en medspelare i vår region. Som elitförening är vi en förebild för många och vill därför även verka som en positiv kraft i samhället. Med sex SM-guld i bagaget, söker vi nu dig som vill bli svensk mästare i att skapa värde tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningschef för IF Elfsborg har du också en betydande egen säljbudget samt försäljningsansvar med tillhörande budget. Ett stort fokus för denna roll kommer att vara att skapa engagemang för föreningen, kunderna och nya affärer.
Rollen är av både operativ och strategisk karaktär, då du är med och utvecklar IF Elfsborgs befintliga och framtida affärserbjudande. Tillsammans med övriga i ditt team arbetar du med ett starkt varumärke och bidrar med högt tempo och kompetens. Du kommer att vara ett ansikte utåt och bryta ny mark och nya marknader samt möta etablerade nätverk. Vidare kommer du ha ett övergripande ansvar för föreningens försäljning av nya och existerande sponsoravtal. Du kommer att rapportera till Klubbchef och ingå i föreningens ledning.
Vi erbjuder dig en variationsrik och kreativ roll i en förening vars kommunikation präglas av öppenhet, ärlighet och professionalism. Du får stor möjlighet till eget ansvar och du bidrar i allra högsta grad till kvalitativt värdeskapande för IF Elfsborg.

Din profil

Du har dokumenterad erfarenhet inom sälj och kan visa på goda resultat från tidigare arbeten. Det är meriterande med erfarenhet av personalansvar i form av coachning och ledarskap. Ett plus är även om du har lokal förankring i näringslivet likaså att du känner dig bekväm med att röra dig i ett publikt uppdrag med synpunkter, krav och förväntningar både internt och externt.
Vi söker dig som brinner för försäljning och har en fallenhet för att tänka utanför boxen. För denna tjänst är det viktigt att vara nyfiken på att lära känna nya människor och skapa affärsrelationer. Som person är du resultatorienterad och målinriktad samt noga med detaljer och förstår vikten av att ha löpande kommunikation med kunden. Du vet vikten av att skapa relationer genom att bygga förtroende med flexibilitet, initiativkraft och kreativitet. Meriterande är ett brett kontaktnät i regionen och ett intresse för fotboll.
Du är van vid att kommunicera både i tal och skrift och arbetar idag med moderna IT och affärssystem.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid kompetenser som försäljning, resultatorientering, affärsmässighet, relationsbyggande, kommunikation samt kundfokus.
Låter tjänsten intressant? IF Elfsborg har valt att samarbeta med Effektiv i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdag är den 28 augusti. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth: 0709-64 42 27 alternativt jens@effektiv.se.
Vid vissa veckor under sommaren har vi begränsad åtkomst till mail och telefon, men vi kommer hantera frågor snarast möjligt.

SÖK TJÄNSTEN HÄR! 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer