IF Elfsborg söker en marknadskommunikatör!

Publicerad: 2018-07-25 12:00, Uppdaterad 2018-07-25 13:22

SÖK JOBBET HÄR!

Är du kreativ och initiativrik? Vi söker en driven marknadskommunikatör som vill utveckla IF Elfsborgs kommunikation. Vi vill att du använder din erfarenhet och dina kunskaper för att skapa värde dels för oss som förening, men även för våra supporters och samarbetspartners. Vi tror att du är en person som drivs av engagemang och som gillar att arbeta i gränslandet mellan kommunikation, marknad, affär och folkrörelse.
Sök jobbet i dag!

Om IF Elfsborg

Den 26 juni 1904 grundades Borås Fotbollslag av nitton tonårsgrabbar. Grundandet skedde i ordenshuset i stadsdelen Landala och detta var fröet till vad som skulle komma att bli en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. 1906 blev föreningen medlem i Riksidrottsförbundet och namnet ändrades samtidigt till IF Elfsborg. Idag är IF Elfsborg även mycket mer än fotboll. Vi Tillsammans är samlingsnamnet för IF Elfsborgs samhällsengagemang och föreningens sätt att vara en medspelare i vår region. Som elitförening är vi en förebild för många och vill därför även verka som en positiv kraft i samhället. Med sex SM-guld i bagaget, söker vi nu dig som vill bli svensk mästare i marknadskommunikation tillsammans med oss!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som marknadskommunikatör hos IF Elfsborg kommer du att arbeta i en prestigelös organisation, där du under stort eget ansvar ser till att alla uppgifter utförs i rätt tid. Ditt arbete innefattar bland annat att:
• Producera innehåll (text, bild, rörlig media) till IF Elfsborgs kommunikationskanaler
• Löpande uppdatera och underhålla våra externa webbplatser
• Skapa tryckt och digitalt marknadsmaterial och presentationer
• Vara kontaktperson mot media för vårt A-lag
• Arrangera event och medlemsmöten
Då vår verksamhet bedrivs på oregelbundna tider förekommer både kvälls- och helgjobb.
Vi erbjuder dig en variationsrik och kreativ roll hos en förening vars kommunikation präglas av öppenhet, ärlighet och professionalism. Du får stor möjlighet till eget ansvar och du bidrar i allra högsta grad till kvalitativt värdeskapande för IF Elfsborg.

Din profil

Vi söker dig som är en god kommunikatör och skribent med goda kunskaper i Adobeprogram (framförallt Photoshop och InDesign), WordPress samt Office-paketet. Har du kunskaper inom content marketing, marknadsautomation, Google Analytics, SEO, Adwords samt fotografering och/eller videoproduktion ser vi detta som meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta med sociala medier, gärna ur ett företagsperspektiv. Ett plus är även om du har erfarenhet av föreningsliv och ideellt arbete likaså om du har erfarenhet av projektledning och krishantering/kriskommunikation. Högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadskommunikation/marknadsföring är inget krav, men en merit.
Som person är du handlingskraftig med fokus på leverans och service, som skapar kontinuitet och långsiktighet i kommunikationsarbetet. Att hålla deadlines är viktigt för dig samtidigt som du aldrig tummar på kvalitén. Du är självgående, ansvarsfull och strukturerad samtidigt som du har lätt för att skapa förtroende och trivs med att arbeta i team. Vidare är du stresstålig och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Sist men inte minst har du ett brinnande intresse för föreningens kärna – fotboll!
Låter tjänsten intressant? IF Elfsborg har valt att samarbeta med Effektiv i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdag är den 19 augusti. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth: 0709-64 42 27 alternativt jens@effektiv.se.
Vid vissa veckor under sommaren har vi begränsad åtkomst till mail och telefon, men vi kommer hantera frågor snarast möjligt.

Om Effektiv

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

SÖK JOBBET HÄR!

Huvudpartners Officiella sportleverantörer