Vila i frid, Bengt Lindroth

Publicerad: 2018-08-30 15:34, Uppdaterad 2018-08-30 16:00
Bengt Lindroth har avlidit vid 84 års ålder. Han var med i klubben mellan 1956-1964 där han bland annat vann guld i det minnesvärda hjältelaget. 
I dag nådde oss budet, att en stor Elfsborgsprofil och medlem i Föreningen Gamla Elfsborgare har lämnat oss.
Bengt vigde ju större delen av sitt liv åt fotbollen och fick kröna sin spelarkarriär med SM-guldet 1961 och verkade sedan som tränare i många år i bygdens olika klubbar. Han genomförde hela 109 seriematcher för föreningen där han även var med i tre oerhört framgångsrika kvalmatcher, där han året efter var med och tog guldet med IF Elfsborg. Vi hade förmånen att samarbeta med Bengt i Elfsborgs huvudstyrelse i mitten på 90-talet, där han var en stor tillgång med sitt gedigna fotbollskunnande.
Det är med tacksamhet och stor saknad våra tankar går till Bengts familj i denna svåra stund.
Vila i frid.
IF Elfsborg & Gamla Elfsborgare
Huvudpartners