Anmäl dig till djurparksdagen 7 oktober

Publicerad: 2018-09-05 09:53, Uppdaterad 2018-09-05 16:00

Söndagen den 7 oktober öppnar vi dörrarna till djurparken exklusivt för dig som är medlem i IF Elfsborg. Du och din familj är hjärtligt välkomna att uppleva en händelserik dag tillsammans med allsvenska stjärnor och vilda djur. En folkfest som varje år lockar tusentals besökare!

– Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda idrottssveriges största familjedag till våra medlemmar och samarbetspartners. IF Elfsborgs djurparksdag har funnits i närmare 15 år och lockar varje år runt 10 000 besökare till djurparken under den här dagen. Som medlem i föreningen är det en väldigt fin förmån att kunna bjuda med sin familj, något som vi hoppas att många Elfsborgare utnyttjar även i år berättar Eric Sjölin medlemsansvarig i IF Elfsborg.

Är du ännu inte medlem i IF Elfsborg? Bli det idag via den här länken.

Anmäl dig här:

Huvudpartners Officiella sportleverantörer