Onsdag 26 september väntar årets sista bortmatch i Stockholm när IF Elfsborg ställs mot Hammarby IF. Läs supporterinfon om du planerar att stötta IFE på Tele2-arena.

Guliganernas resealternativ

Datum: Onsdagen den 26/9
Matchstart: 19:00
Avresa: 12:00, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan.
Anmälan: på Guliganernas hemsida på följande länk: http://guliganerna.se/resor/anmalan/
Sista anmälningsdag: 23/9 (eller när , därefter går det ej att avboka resan.
Pris: 300:- vuxen & 200:- ungdom.
Matstopp: På dit- och hemvägen.
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka i deras bussar. Var på plats senast en kvart innan avresa!

Spelplats 

Tele2 Arena
Kapacitet: 33 000
Arenaskiss: Hittar du på den här länken

Till och från arenan

Adressen till Tele2 Arena är Arenaslingan 14, 121 77 Johanneshov
Rekommendationen till alla Elfsborgssupportrar som ska till bortasektionen är att komma söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar cirka 5 minuter att gå till entrén för bortassektionen. Andra stationer är Globen och Gullmarsplan men från dessa måste man promenera över till andra sidan av arenan.

Tunnelbana/Tvärbanan
Alla Elfsborgssupportrar som ska till bortasektionen rekommenderas att komma söderifrån.
Tunnelbana: Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca 5 minuter att gå till entrén för bortassektionen. Andra stationer är Globen och Gullmarsplan men dessa rekommenderas ej på grund av avspärrningar kring arenan som gör att det kan bli långa sträckor att gå runt för att komma till entré P.

Bil
För den som vill köra bil finns det gott om parkeringsplatser i närheten av arenan men man rekommenderar från arrangörens sida att bilresenärer är ute i god tid.

Sektion och entré

Ståplatssektionen som är reserverad för Elfsborgs supportrar är en del av ståplats på södra sidans nedre etage. Sektionen utökas utifrån hur försäljningen går och vilka uppskattningar om antalet som görs. Entrén är entré P på den sydöstra sidan av arenan.
Se arenakarta för entré och sektion: http://www.tele2arena.se/ditt-besoek/hitta-ratt-pa-arenan

Biljetter

Det går att lösa biljett i insläppet till bortasektionen. Men vi rekommenderar som vanligt alla elfsborgare att köpa förköp inför matcherna.
Förköp görs via följande länk: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/bortaelf/

Biljetter på plats säljs vid biljettluckor som finns intill entré P. För att undvika köer och vara säker på att få plats rekommenderas förköp. För att stå på bortasektionen med andra elfsborgare, entré P gäller i det sydöstra hörnet.
Biljetterna kostar 165 kr för vuxen. 120 kr för ungdom. Under 7 år, gratis i vuxens sällskap.

Biljetterna kostar 165 kr + 20 kr serviceavgift för vuxen (19 år och äldre) och 115 kr + 20 kr serviceavgift för ungdom (till och med 18 år), student och pensionär (från fyllda 65 år eller mot uppvisande av giltigt pensionsbevis). Student måste vid kontroll kunna uppvisa giltigt studentbevis.

Uppladdning

Det planeras ingen uppladdning inför den här matchen utan bussen kommer att åka direkt till arenan. Väl inne på bortasektionen finns pub med servering och mat, åldersgräns 20 år för att vistas i den pubdel.

Supporterservice

IF Elfsborgs SLO Eric Sjölin kommer att finnas på plats för att underlätta för alla tillresta supportrar. För frågor eller önskemål, ring Eric på 0734017718.
Följ SLO IF Elfsborg på facebook
Följ SLO IF Elfsborg på twitter 

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen kan komma att faktureras efter matchen till IFE.