181021 Elfsborgs spelare jublar efter att Kevin Liimatainen (hšger i bild) gjort 1-0 under fotbollsmatchen i U17 Allsvenskan mellan Elfsborg och Djursholm den 21 oktober 2018 i BorŒs. Foto: Jšrgen Jarnberger / BILDBYRN / Kod JJ / Cop 112

Kampen om SM-guldet ska avgöras

Publicerad: 2018-10-27 20:12

Elfsborg är i förarsätet till SM-guldet när allt avgörs på söndagen i SM-slutspelet i U17 Allsvenskan!

Efter en formidabel höst har Elfsborg satt sig i ett riktigt bra läge i SM-slutspelet av U17 Allsvenskan. Gulsvart radade upp seger på seger och har efter tolv matcher tagit elva segrar och en förlust. 33 poäng inspelade, tre poäng före tvåan IF Brommapojkarna. Det finns nu bara tre poäng kvar att spela om och förutsättningarna är enkla – så länge Elfsborg tar en poäng hamnar SM-guldet i Borås, oavsett andra resultat.

För att Brommapojkarna ska knipa SM-guldet måste de vinna sin match och Elfsborg förlora mot Halmstad, söndagens gäster på Borås Arena. Brommapojkarna har en något bättre målskillnad vilket skulle bli avgörande i detta scenario. Brommapojkarna möter i sin match Kalmar FF och matcherna spelas parallellt med matchstart klockan 14.00.

Kom och heja på Elfsborgs framtid till ett nytt SM-guld!

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer