26 juni 1904 grundades IF Elfsborg på Landala i Borås. Genom vårt namn och färger valde föreningen tidigt att inte bara representera en stad utan en hel region. IF Elfsborg samlar människor med olika bakgrund långt utanför Borås gränser. IF Elfsborg skapar engagemang och stolthet – vi får människor att växa på och utanför planen. Att arbeta hårt tillsammans är helt enkelt vår framgångsmodell. Vi kallar det för Vi Tillsammans, en tradition sedan 1904.

2019 når IF Elfsborg en ny milstolpe i form av 115 år och väljer därför att gå tillbaka till den klassiska elfsborgstexten på bröstet på årets matchtröja. Enbart texten är så som vår gula tröja sett ut historiskt under närmare 60 år. 115 år som förening innebär att de första 115 supportrar som förbokar får årets matchtröja levererad tillsammans med en unik spelarhälsning.

-Vi har ett lång samarbete tillsammans med Umbro och sedan 2018 även Intersport som en samarbetspart kring återförsäljning av souvenirer. Vi är stolta över att kunna släppa årets matchtröja med en stark historisk prägel. Vår vision är att tilsammans färga hela Borås Arena gul och försäljningen av årets replica är en viktig del för att nå vår och supportrarnas målsättning. Stefan Andreasson, klubbchef IF Elfsborg

I samband med årets kampanj har vi valt att lyfta fram olika delar av IF Elfsborgs verksamhet i samhället och relationen med våra supportrar. I kampanjmaterialet återfinns representanter ifrån följande delar av Vi Tillsammans: Guliganerna, Gamla Elfsborgare, Unga Elfsborgare, Elfsborg Gå Fotboll, Flickakademin, Glädje Tillsammans, Framtid Tillsammans.

Köp matchbiljett till hemmapremiären mot Hammarby IF: http://elfsborg.ebiljett.nu/home/tickets/268/false

Förboka matchtröjan: https://member.myclub.se/pub/forms/5451/UyEOyEKCWn/