Som en del av IF Elfsborgs arbete med publikrekrytering erbjuder vi alla ungdomslag och andra anslutna till föreningar billiga föreningsbiljetter även säsongen 2019. Vi har erbjudande som gäller såväl för sittplats- som ståplatsbiljetter. För er som vill vara med som bollvärdar eller flaggbärare har vi platser kvar!

Föreningserbjudande sittplats: 100 kr per person oavsett ålder. Gäller på IF Elfsborgs familjeläktare på sektion P1 på Ålgårdsläktaren.

Föreningserbjudande ståplats:  50 kr per person oavsett ålder. Gäller på Elfsborgsläktaren i de matcher där inte det är Vi Tillsammans-satsningar på Knallelandsläktaren.

Våra föreningsbiljetter gäller till alla hemmamatcher förutom mot IFK Göteborg. För att nyttja erbjudandet behöver ni boka minst 15 biljetter. Biljetterna skickas till er mot faktura direkt efter fullständig beställning. Observera att föreningen måste vara officiellt registrerad. För frågor eller för att boka föreningsbiljetter maila eric.sjolin@elfsborg.se

Ta med ditt lag som Bollvärdar eller Flaggbärare för en match

I samarbete med alla regionens föreningar ger vi ungdomslag en möjlighet att vara en del av vårt matcharrangemang. Vi erbjuder alla lag som ställer upp ett antal biljetter samt möjlighet att köpa till ett bra pris för ytterligare  föräldrar och syskon. Att delta är en möjlighet att komma iväg på en lärorik och samtidigt rolig lagaktivitet. Platserna som är Fair Play-barn är nu fyllda, men det finns platser kvar som bollvärdar och flaggbärare.

Flaggbärare ska vara minst 15 stycken  i åldern 11-12 år.
Uppdrag: Ser uppvärmningen ifrån sidan av planen för att sedan delta i flaggspel i samband med inmarsch
Får sedan två biljetter per barn för att se matchen ifrån sittplats långsida.

Bollvärdar ska vara 11 stycken i åldern 14 och uppåt
Uppdrag: Hämtar bollar och erbjuder service till spelare och ledare vid sidan av planen under matchens gång
Får en biljett per deltagande ungdom på sittplats långsida.

Ansökan och önska matcher görs via vårt forumlär på den här länken. 

En nyhet för i år är IF Elfsborgs nya familjeläktare på sektion P1

I samband med hemmapremiären mot Hammarby invigdes IF Elfsborgs nya familjeläktare. Alla platserna på sektionen var slutsålda mot Hammarby och inför familjematchen mot GIF Sundsvall är drygt hälften av platserna fyllda. Passa på att köpa bra platser på sittplats långsida till förmånligt pris för hela familjen.

Köp förköp till familjeläktaren här.