På måndagen tar IF Elfsborg emot IFK Norrköping i årets fjärde hemmamatch på Borås Arena med avspark 19.00. Ta med vänner eller familj och stötta ’di gule’ till seger på plats! 

Nedan följer samlad information inför matchen.

Köp din biljett i förköp – Passa på att besök vår populära familjeläktare 

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark.

Vår nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start med tre matcher där barnfamiljer fyllt upp platserna .  Även denna match kommer vi att dela ut flaggor till alla barn och få med familjesektionen i att stötta ’di gule’ på planen. Från 18.15 kommer Per Frick att finnas på plats utanför Max för autografskrivning till alla barn. Matchens flaggbärare kommer ifrån Herrljunga.

Köp förköp till familjeläktaren.

 

Handla gula souvenirer före matchen

IF Elfsborg i samarbete med våra supportrar, Intersport och Umbro arbetar för att färga hela Borås Arena gul. Före matchen på söndag kan du köpa IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Knalleland (under deras ordinarie öppettider). Men du kan även besöka de försäljningsställen som finns på Borås Arena i form av butiken i pausytan på Sjuhäradsläktaren och den mobila butik som finns utanför Ålgårdsläktaren före match.  Årets replica av matchtröjan har sålt väldigt bra och med tanke på att prognoserna talar om sol  hoppas vi att få se många som bär gul tröja  på arenan. Kolla in hela sortimentet av souvenirer här.

På Elfsborgsläktaren säljer Guliganerrna i vanlig ordning souvenirer i försäljningsluckan på ståplats före avspark.

Alla deltagare i Kronäng Arena Cup är inbjudna till dagens match – kom i god tid!

1500 barn som spelat Kronäng Arena Cup har fått värdebevis till dagens match. Det innebär att spelande barn går in gratis och föräldrar/syskon kan köpa till biljetter för halva priset på Knallelandsläktaren. Lös in värdebeviset och köp till biljetter samtidigt i vårt biljetthus vid sidan ut mot Skaraborgsvägen. Biljetthuset öppnar 17.00 och vi uppmanar alla att vara på plats i god tid innan då det kan bli långa köer nära inpå avspark. Före match sker familjeaktiviteter på pausytan bakom läktaren.

Två matchvärdar i samband med dagens match 

Högbergs Rör och SEB är dagens matchvärdar som kommer att synas extra bland våra sponsorsföretag på arenan.

Utökat matutbud för säsongen på Elfsborgsläktaren

För våra besökare på ståplats finns det från och med hemmapremiären mot Hammarby ett förstärkt matutbud på pausytan.  För 50 kr (introduktionspris) finns det kebab i bröd för dig som vill komplettera den klassiska korven med en annan maträtt. Danske kungen som driver kioskverksamheten erbjuder nu även vegetarisk korv för de som önskar och frågar efter det i kioskerna. Kom tidigt till arenan på och insup atmosfären.