Söndagen den 2 juni tar IF Elfsborg emot BK Häcken med avspark 15.00 i vårsäsongens sista hemmamatch. Var med och bidra till att en publikfest där arenan kläs i gult i samband med #GulArena. Vi har nu passerat 4000 sålda – köp förköp du med!    

Ta på dig din gula tröja och bjud med vännerna eller familjen på fotboll! Vi genomför en rad satsningar inför matchen!

Vår största barnklack någonsin på Knallelandsläktaren

I slutet av maj är IF Elfsborg med och arrangerar såväl Pinocchio Cup som Bra Kompis Klassfotboll för låg- och mellanstadieelever i hela Borås. Totalt kommer vi i samband med de båda turneringarna att dela ut över 3000 värdebevis och alla 2400 barn som spelar Bra Kompis får dessutom en gul t-shirt i deras deltagarpaket.

Genom värdebeviset får alla barn som deltar i någon av turneringarna möjligheten att gå gratis på matchen och samtidigt köpa till biljetter för halva priset till föräldrar och syskon. Våra sektioner på Knallelandsläktaren tar 1500 platser och vi vet på förhand att det är stort intresse för denna match. Redan 13.30 kommer läktaren att öppna med barnaktiviteter och när det är dags för avspark kommer barnklacken att sätta avtryck på arenan med tifo, flaggor och sång.

Satsning på ungdomar som förstärker klacken på Elfsborgsläktaren 

Vi ser fram emot två välfyllda ståplatsläktare denna söndag. Inför matchen kommer IF Elfsborg att finnas ute på de högstadie- och gymnasiskolor i Borås som vi har ett samarbete med. Alla elever kommer att erbjudas att köpa ståplatsbiljetter för 50 kr styck med syftet att förstärka klacken på Elfsborgsläktaren. Preliminärt inleder vi våra skolbesök den 23 maj. Håll utkik på din skola för mer info och hålltider om när vi kommer på besök.

Utökad familjeläktare på sektion P1 på Ålgårdsläktaren – köp familjepaket till kanonpris!

Vår nya familjeläktare med sittplatsbiljetter nära planen på långsidan har blivit väldigt populär. Eftersom matchen mot BK Häcken är en söndag med avspark 15,00 räknar vi med att det kommer att vara stort intresse för denna match. Därför utökar vi familjeläktaren och släpper upp ett erbjudande på familjepaket. Köp fyra matchbiljetter, sittplats långsida, för endast 300 kr. Enda kravet är att minst ett barn nyttjar en av biljetterna. Det finns max 200 biljetter i erbjudandet och det gäller fram till den 26 maj, så först till kvarn gäller! Kampanjlänk för köp av familjepaket.

Köp en gul t-shirt till kampanjpris hos Intersport

Årets matchtröja är en försäljningssuccé bland alla Elfsborgare och nu är det dags att visa att vi kan färga hela arenan gul. Mellan den 26 maj och 2 juni kommer Intersport i Borås att erbjuda 20 procent rabatt på alla gula bomulls t-shirts i Elfsborgssortimentet för dig som vill köpa en enklare gul tröja. Erbjudandet gäller i Intersports butiker i Borås och på Borås Arena under matchdagar. Kolla in hela sortimentet här. 

Även Guliganerna kommer att erbjuda kampanjpriser på gula tröjor i luckan på Elfsborgsläktaren, mer info kommer.

Hjälp till att sprid infon om matchen!

7000 Elfsborgare på plats och en gul arena, där har vi målsättningen. IF Elfsborg och Guliganerna behöver alla Elfsborgares hjälp att få igång snacket och biljettförsäljningen rejält till matchen.

Några enkla steg som alla Elfsborgare kan bidra med:

1. Köp dina biljetter i förköp, folk drar som vanligt folk. Vet du om att du ska gå på matchen, köp dina biljetter i god tid. Länk till biljettsidan.
2. Anmäl att du kommer i vårt matchevent på facebook och bjud in dina vänner. Några minuters arbete gör stor skillnad. Länk till eventet på facebook.
3. Hjälp oss att sätta upp affischer inför matchen på din arbetsplats eller skola. Du kan antingen hämta affischer på IF Elfsborgs kansli eller skriva ut själv på skrivare. Se länkad PDF för utskrift.