Vårens  sista hemmamatch stundar mot BK Häcken. Dagen till ära uppmanas till #GulArena, klä dig i gul tröja och ta med vänner eller familj för att stötta ’di gule’ till seger på plats! 

Nedan följer samlad information inför matchen.

Köp din biljett i förköp – Passa på att besök vår populära familjeläktare 

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via den här länken eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar två timmar innan avspark.

IF Elfsborg nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren har fått en bra start där barnfamiljer fyllt upp platserna. Familjeläktaren på sektion P1 är dagen till ära utökad i samabete med ICA City Butikerna i Borås och ser ut att bli slutsåld.  Matchens flaggbärare kommer ifrån Byttorps IF.

Köp förköp till familjeläktaren.

Lös in ditt värdebevis och ta med hela familjen till Knallelandsläktaren

Alla barn som spelade Bra Kompis Klassfoboll eller Pinocchio Cup har i sitt deltagarpaket fått ett värdebevis till IF Elfsborg – BK Häcken. Med värdebeviset kan du lösa in och få en gratisbiljett till barnet som spelat turneringen. Samtidigt kan du köpa till biljetter till föräldrar och syskon för halva priset.  75 kr vuxen samt 50 kr ungdom. Besök biljetthuset vid Borås Arena för inlösen av värdebevis och köp av biljetter.  Tänk på att vara ute i god tid, biljetterna gäller till Knallelandsläktaren dit entrén öppnar 13.30 på söndag.

Före matchen kommer det att finnas ett aktivitetsområde för alla barn bakom Knallelandsläktaren. Under matchen ser vi fram emot en barnklack som är med och stöttar laget till seger!

IF Elfsborg uppmanar alla barn att ta med sin deltagar t-shirt och färga arenan gul!

Handla gula souvenirer före matchen

Dagen till ära arbetar vi för att få hela publiken att bära gult under uppmaningen #GulArena. Dagens erbjudande är 20 procent rabatt på alla gula t-shirts. Det finns även en nyhet form av en barntröja, en enklare variant av årets matchtröja, för 299 kr.

Före matchen kan du köpa IF Elfsborgs souvenirer hos Intersport i Knalleland (under deras ordinarie öppettider). Men du kan även besöka de försäljningsställen som finns på Borås Arena i form av butiker i pausytorna på Sjuhärads- och Ålgårdsläktaren samt den mobila butik som finns utanför Ålgårdsläktaren före match.  Kolla in hela sortimentet av souvenirer här.

På Elfsborgsläktaren säljer Guliganerrna i vanlig ordning souvenirer i försäljningsluckan på ståplats före avspark.

Utökat matutbud för säsongen på Elfsborgsläktaren

För våra besökare på ståplats finns det från och med hemmapremiären mot Hammarby ett förstärkt matutbud på pausytan.  För 50 kr (introduktionspris) finns det kebab i bröd för dig som vill komplettera den klassiska korven med en annan maträtt. Danske kungen som driver kioskverksamheten erbjuder nu även vegetarisk korv för de som önskar och frågar efter det i kioskerna. Kom tidigt till arenan på och insup atmosfären.