Årets Vi Tillsammans-resa har blivit en traditon sedan 2012 när alla inom IF Elfsborg satsar extra på en utvald bortamatch.  För endast 200 kr får du resa och matchbiljett till Falkenberg den 29e juni – årets Gula Invasion!


Guliganerna
kommer arrangera bussar som avgår från Falköping, Vårgårda och Herrljunga via Borås för gemensam avfärd klockan 12:30 från Borås! Priset för den här storresan kommer vara 200kr för resa OCH matchbiljett (ordinarie pris 140kr bara för matchbiljetten). Det är med andra ord ett utomordentligt förmånligt alternativ och vi hoppas att vi blir MÅNGA resenärer som åker med bussarna och som tar sig ner privat. Använd #GulInvasion för spridning i sociala medier så ser vi till att fylla de första bussarna snabbt!

Precis som i Halmstad för två år sedan räknar vi med att samtliga tar på sig en gul tröja, vi ska färga hela Falkenberg och den alkoholfria arenan gul! Tillsammans ska vi skapa ett visuellt och ljudmässigt stöd som ekar hela vägen tillbaka till Borås och bära fram grabbarna på plan till tre poäng och en kanonstart på sommarsäsongen!

Reser du själv till matchen? Gå in och köp förköp till bortasektionen via den här länken.

Guliganerna arrangerar resa:

När: Lördag 29/6

Avresa: 12.30 från Engelska skolan (Se till att vara på plats i god tid.)

Schlätta-buss: 1 buss avgår från Falköping (10.30) genom Herrljunga(ca 11.10) och Vårgårda (ca 11.30) Maila Resor@guliganerna.se om du vill hoppa på denna buss efter du har anmält dig. Infoga namn samt vart du vill hoppa på.

Hemresa: Direkt efter match

Matchstart: 18.00

Pris: 200 kr för resa samt matchbiljett

Sista anmälningsdag: 24/6

Matstopp: Nej.

Pubuppladdning: Gustaf Bratt på Brogatan 1 är bokat för alla Elfsborgare från 14.00

Upphämtning ut med vägen: Kontakta resor@guliganerna.se

Övrigt: Inget medlemskapskrav för denna match.

Länk til reseanmälan: