1-5 juli kommer IF Elfsborg att finnas ute på olika stadsdelar i Borås och arrangera en Fotbollsfestival för barn. Ta med dina kompisar till någon av de platser där vi håller till och testa på olika fotbollsaktiviteter. 

IF Elfsborg samverkar med flera aktörer för att skapa aktiviteter för barn runt om i Borås. I ett samarbete med Borås Stad, fältgruppen och Sports for you  kompletterar vi under veckan den sommaraktivitet som redan  finns ute på stadsdelarna.  IF Elfsborgs ferieungdomar kommer att bygga upp pröva-på-aktviteter och hålla i spontanfotboll som självklart är gratis för alla barn att medvera vid.

Ta med dina kompisar och besök oss vecka 27!

– Måndag, fotbollsplanen vid Ekarängskolan på Hulta mellan 11-17
– Tisdag, Hässleparken mellan 11–17
– Onsdag, Kristineberg bakom höghuset på Larskaggsgatan eller Norrbyvallen. 11-17
– Torsdag, Stora Torget 15.00-18.00
– Fredag, Badresor i Sjömarken.  09.-15.00