Inför matchen mot AIK på söndag vill IF Elfsborg passa på att uppmärksamma det gemensamma arbetet med att färga arenan gul.  Borås Arena ska vara alla Elfsborgares andra hem och därför har vi valt att måla väggen bakom Elfsborgsläktaren GUL för att ytterligare stärka inramningen. Ta med vännerna under de tre hemmamatcher som återstår. 

Stefan Andreasson klubbchef i IF Elfsborg berättar mer om satsningen.  
– Under 2019 har IF Elfsborg tillsammans med våra supportrar arbetat för att fler ska bära gult på matcherna. Försäljningen av årets matchtröja är succé med över 1000 sålda tröjor. Stödet på matcherna, samt det sätt som våra supportrar uppträtt på under året, är något hela IF Elfsborg uppskattar enormt. Våra trogna supportrar, både på sittplats och ståplats, är viktiga för att skapa känslan av hemmaplan. Som ett led i utvecklingen av arenan vill vi skapa än mer trivsel och inramning för vår publik avslutar Stefan.

Tre matcher återstår på hemmaplan i årets allsvenska och IF Elfsborg ser fram emot tre tillfällen där vi kan avsluta säsongen 2019 på bästa sätt ihop med vår hemmapublik!

Bli en del av inramningen du med – Ta med vännerna och fyll upp Elfsborgsläktaren!

29 september – IF Elfsborg – AIK. Köp biljett. 
6 oktober – IF Elfsborg – Falkenbergs FF. Köp biljett.
28 oktober – IF Elfsborg – IFK Göteborg. Köp biljett.

IF Elfsborg vill rikta ett stort tack till Färgbolaget i Borås för stöd med färg och Viskastrandsgymnasiets målarelever för arbetskraft. Med hjälp av er kan vi lysa upp Borås Arena och stötta den aktiva supporterkulturen kring IF Elfsborg.