På lördag 26 oktober har IF Elfsborg bjudit in alla Elfsborgare och allmänhet till invigning av den nybyggda Rydahallen. Som en del av ett späckat program är det nu klart att IF Elfsborgs damlag gör sin första offentliga träning. Invig Rydahallen tillsammans med IF Elfsborg och stötta stiftelsen Hedra Klas Ingesson. 

Hållpunkter för öppet hus under dagen:
09.00-13.00
   IF Elfsborgs breddverksamhet med pojk- och flicklag möter varandra i mixade lag samt träning med IF Elfsborgs verksamhet för gå-fotboll.
13.00                  Officiell invigning av Rydahallen
13,30-15.00    Legendarmatch med IF Elfsborg mot IFK Göteborgs gamla spelare. Läs mer här:
15.00 –              IF Elfsborgs damlag gör sin första offentliga träning. Läs mer om IF Elfsborgs damsatsning:

Jan Ryrlén är verksamhetsansvarig för Vi Tillsammans och berättar mer om invigningen av Rydahallen. 
– IF Elfsborgs målsättning från början har varit att vi ska samla hela ’Elfsborgsfamiljen’ till en heldag när vi inviger Rydahallen. Vi är stolta över att IF Elfsborg som förening har vuxit under de senaste åren med flicklag, Gå-fotboll för seniorer samt vårt senaste tillskott i form av damlaget som håller på att ta form inför seriestarten av divsion fyra nästa år. Vi vill att de tjejer som tillhör IF Elfsborg direkt ska känna att de blir en naturlig del av föreningens verksamhet.

– Vi hoppas självklart att många Elfsborgare tar sig ut till Rydahallen under hela eller delar av dagen. Dels för att se den nya hallen och dess verksamhet men även med tanke på att stötta stiftelsen Hedra Klas Ingesson. Vi räknar med stort intresse under dagen  och hänvisar alla som ska parkera till den ordinarie parkeringen vid omklädningsrummen på Ryda Sportfält eller vid Speeds parkering.

Det är frivilligt inträde för alla besökare och under hela dagen kommer det att finnas servering med kaffe, korv, hamburgare, godis och dricka. (kort och swish-betalning) Hela överskottet ifrån all försäljning under dagen går till stiftelsen Hedra Klas Ingesson.